ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Ζωή και Φύση

Η ζωή στη φύση μας αναζωογονεί. Μας γεμίζει τις μπαταρίες των αντοχών μας, μας δίνει δύναμη, χαρά και αισιοδοξία.
Αφού ζούμε στην Ελλάδα, ας απολαύσουμε την υπέροχη φύση που μας έδωσε ο Θεός.


Σιγά σιγά θα γεμίσουμε αυτή τη σελίδα με τρόπους και συμβουλές για να ζήσουμε σωστά στην φύση αλλά και να την προστατεύσουμε.

Καλοσωρίζοντάς σας στην σελίδα αυτή, σας αφιερώνουμε το παρακάτω τραγούδι σχετικά με την αγάπη της φύσης και όχι μόνο:Να πώς ο άνθρωπος από το τίποτα κάνει πολλά και ξεπερνάει τις δυσκολίες ενός τόπου με εφόδια που βρίσκονται γύρω του:
Πώς ένας φύλακας μιας φάρμας με την παρατήρηση ανακάλυψε έναν τρόπο για να συντηρήσει λαχανόκηπο με ελάχιστο πότισμα. Το βρήκαμε στο ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ (ο σύνδεσμος υπάρχει και στις πλαϊνές αναρτήσεις του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ) με τον τίτλο
ΦΤΙΑΧΝΩ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ


Φτιάχνω λαχανόκηπο χωρίς νερό
Ξεφυλλίζοντας το ιταλικό περιοδικό AAM Terra Nuova, εντυπωσιάστηκα από ένα άρθρο για την ιστορία ενός «τρελού» Eλβετού.
O Jean Pain έκανε ένα πείραμα σ' ένα μικρό αγροτεμάχιο.
Mε κομπόστ από τα «σκουπίδια του δάσους» και μερικά «κόλπα» κατάφερε να αποκτήσει έναν υγιέστατο και παραγωγικό λαχανόκηπο με ελάχιστο νερό...
Για να διαβάσετε περισσότερα, πατήστε εδώ:
ΦΤΙΑΧΝΩ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ
Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ


ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Η ΓΗ - Tou kyriou i Gi


Επειδή η μαλθακότητα δεν μας κάνει και, καθώς ο Θεός μας έδωσε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον, θέλουμε να το χαρούμε, ψάξαμε απεγνωσμένα να βρούμε βοηθητικό υλικό με κανόνες διαβίωσης και προστασίας στη φύση. Προς το παρόν, σε ομάδες διάσωσης δεν βρήκαμε κάτι. Τα λίγα που ανακαλύψαμε σας τα παραθέτουμε ώστε να έχετε κάποιες στοιχειώδεις γνώσεις για προφύλαξη και αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών.

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΕ ΕΡΗΜΟΝΗΣΙ, ΧΙΟΝΙ, ΠΥΚΝΟ ΔΑΣΟΣΠως προετοιμαζόμαστε σωστά για να ...πάρουμε τα βουνά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου