ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Καλύτερη Ζωή

"Και ζήσαν αυτοί καλά...και εμείς καλύτερα!"

Αυτή η σελίδα περιλαμβάνει τα πάντα! Κάθε τι που μπορεί να κάνει όμορφη την καθημερινότητά μας.
Συμβουλές υγείας, ιδέες για καλή παρέα, για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, για σωστή οργάνωση του χώρου μας, ζωή στη φύση, προστασία περιβάλλοντος, φυσικός τρόπος ζωής, ανακύκλωση...και γενικά κάθε τι που μπορεί να ομορφήνει τη ζωή μας και να την κάνει πιο ενδιαφέρουσα και γεμάτη.
Δεν χρειάζεται να ζούμε την κάθε μέρα με τον ίδιο, συνηθισμένο, ή και κουραστικό ακόμα, ρυθμό.
Μπορούμε να ομορφήνουμε την καθημερινότητά μας και να νοιώσουμε πιο ευχάριστα.


Περιμένουμε τις ιδέες σας για ό,τι μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω στην ζωή μας.Ξέρουμε ότι με μικρές αλλάγες στις καθημερινές μας συνήθειες, μπορούμε εύκολα, απλά και γρήγορα να δούμε διαφορά και στην υγεία μας; Βρήκαμε ενδιαφέρουσες πληροφορίες και εύκολες στην εφαρμογή τους που μας κάνουν τη ζωή μας καλύτερη.


ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ - ΜΕΓΑΛΑ ΟΦΕΛΗ


Πώς περνάμε τα Σαββατοκύριακα;

Όταν φτάνει το Σαββατοκύριακο είμασε συνήθως κουρασμένοι, έχουμε ίσως να κάνουμε τα ψώνια της εβδομάδας, μαγείρεμα,  αθλητικές και άλλες δραστηριότητες των παιδιών και...άλλα πολλά.
Σίγουρα έχουμε άπειρα πράγματα να κάνουμε και υποχρεώσεις που πρέπει να γίνουν.
Την διασκέδαση όμως και την ψυχαγωγία τις έχουμε βάλει στο πρόγραμμα; Λέγοντας διασκέδαση δεν εννοούμε ξενύχτια και παράλογα έξοδα, αλλά μια όμορφη συνάντηση με φίλους, μια εξόρμηση στη φύση, μια επίσκεψη σε έναν παιδότοπο, ομαδικό παιχνίδι με μια φιλική μας οικογένεια, ένα παιχνίδι μπόουλινγκ παρέα με φίλους δικούς μας αλλά και των παιδιών μας...
Ας ξεκινήσουμε από τα πιο απλά και ανέξοδα: μια απλή φιλική συνάντηση στο σπίτι μας ή στο σπίτι των φίλων μας (αυτών των φίλων που κάθε φορά που τους βλέπουμε λέμε "άντε και να πιούμε και έναν καφέ μαζί" αλλά μετά από δύο μήνες ο καφές ακόμα...ψήνεται).
Είναι όλα θέμα αποφάσεων. Τι αποφασίζουμε να κάνουμε; Να δούμε τους φίλους μας και να παίξουν τα παιδιά μας με τα παιδιά τους (αν έχουμε ή έχουν παιδιά). Τότε τι περιμένουμε για να το κανονίσουμε;

Όσο ο χρόνος περνάει χωρίς να κάνουμε τίποτα, τόσο φεύγει και η ζωή μας και χανόμαστε μεταξύ μας. Το ίδιο θα κάνουν αργότερα και τα παιδιά μας στη ζωή τους. Επομένως, δεν είναι μόνο θέμα δικό μας αλλά και των παιδιών μας.

Ας κάνουμε μια αρχή. Ας πάρουμε την απόφαση ΤΩΡΑ, ας την γράψουμε και ας την βάλουμε κάπου για να την βλέπουμε καθημερινά (π.χ. στο πινακάκι ανακοινώσεων του σπιτιού μας, ή στο ψυγείο στερεωμένη με μαγνητάκια). Έτσι θα θυμόμαστε ότι, ναί, πήραμε την απόφαση αλλά ακόμα δεν την κάναμε πράξη. Ακόμα δεν  τηλεφωνήσαμε και τίποτα δεν κανονίσαμε....
ε! ας το κάνουμε τώρα!

Θέλουμε να δούμε τις φωτογραφίες σας με τους φίλους και τα παιδιά σας να διασκεδάζετε μαζί. Θα χαρούμε σαν να είμασταν και εμείς εκεί! Μην αφήσετε τα καθημερινά προβλήματα, τις ανησυχίες, τις υποχρεώσεις, το άγχος και την μοναξιά να σας παρασύρει.

Παρασύρετε εσείς εμάς και εμείς εσάς. Κάντε μας να "ζηλέψουμε" με τις φωτογραφίες σας για να αναγκάσουμε τους εαυτούς μας να πάρουμε και εμείς αποφάσεις ώστε να μην περνάμε πλέον τα Σαββατοκύριακα ανούσια.Θυμάστε όταν συναντηθήκαμε όλοι μαζί, στο 1ο. μάθημα κολύμβησης στην πισίνα το 2009;
Δεν χαλαρώσαμε για λίγο;Παιδότοπος Κατηχητικού Σκάλας, 2006-2007: Τόπος συνάντησης γονέων και παιδιώνΛίγο σκαρφάλωμα... δεν βλάπτει!
Από την αυλή του κατηχητικού της Μονής Εσταυρωμένου στην Παισάδα.
Οικογενειακό μπόουλινγκ; Ναι, γιατί όχι; Ακόμα καλύτερα όταν μαζευτούν δύο και τρεις οικογένειες μαζί!


Ιδέα για πάρτι, χαρά και διασκέδαση την Άνοιξη και το Καλοκαίρι: ένα κιόσκι με παιδικές κουρτίνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου