ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ...

3 σχόλια:

Sophie είπε...

Μέσα σε λίγες γραμμές Ελένη μου αποτύπωσες όλη την ελληνική πραγματικότητα!!!!Δυστυχώς αυτό το κάποτε που το λέγανε ζωή θα αργήσουμε πολύ να το ξαναδούμε!!!
Φιλάκια και καλό Φθινόπωρο!!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλημέρα...Μου άρεσε πολύ αυτό το κείμενο , μπορείς να ρωτήσεις αυτόν που έχει τη σελίδα στο fb αν μπορώ να το αναδημοσιεύσω κι εγώ; ευχαριστώ

Eleni Di. είπε...

Καλημέρα, Σόφη και Δελφινάκι. Συγνώμη για την καθηστέρηση δημοσίευσης των σχολίων, λόγω βλάβης όμως του υπολογιστή έμεινα για αρκετό καιρό εκτός διαδικτύου.

Σόφη, η ανάρτηση αυτή μου θύμισε περασμένα και αγαπημένα χρόνια. Είναι πάντα στο χέρι μας να τα επαναφέρουμε στον βαθμό που μας επιτρέπουν οι καταστάσεις. Η προσπάθεια του καθενός μας, όσο μικρή και να είναι, μπορεί να κάνει την διαφορά. Είναι σημαντικό το έργο αυτό, δεν είναι επουσιώδες. Αυτή η μικρή προσπάθεια θα γίνει έργο ζωής που θα κληροδοτήσουμε και στα παιδιά μας, για να μην τα πάρει από κάτω η ισοπεδοτική πραγματικότητα.
Σε ευχαριστώ για την επικοινωνία.

Δελφινάκι, ίσως είναι προτιμότερο να επικοινωνήσεις προσωπικά με την συγκεκριμένη σελίδα σχετικά με την άδεια αναδημοσίευσης. Καλό και δημιουργικό Χειμώνα να έχεις. Χάρηκα για την παρουσία σου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου