ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ

Τα δίδυμα που δεν ξέρουν ακόμα πως γεννήθηκαν

Δύο νεογέννητα δίδυμα αδέλφια δεν γνωρίζουν ακόμα πως έχουν γεννηθεί, γιατί μετά την έξοδό τους από τη μήτρα, βρέθηκαν και τα δυο αμέσως σε μια λεκάνη με νερό, καθώς αυτό αποτελεί μια νέα μέθοδο για τα νεογνά, που γίνεται στην Clinique de la Muette στο Παρίσι.

Η μέθοδος περιλαμβάνει χάδια και μασάζ στα νεογέννητα, σε ένα λουτρό χωρίς σαπούνι βεβαίως, που διαρκεί από 10 έως 15 λεπτά.

Τα δυο μωρά λοιπόν, που θεωρούν ότι βρίσκονται ακόμα στη μήτρα της μητέρας τους, συμπεριφέρονται φυσιολογικά όπως έκαναν τόσο καιρό μέσα σε αυτή, δηλαδή με απέραντη συντροφικότητα, χάδια, αγκαλιές και αγάπη μεταξύ τους!

Μια απίστευτα τρυφερή και συγκινητική στιγμή...

ΥΓ. Αν και η μέθοδος είναι μια χαλαρωτική εμπειρία για τα νεογνά, η κλινική προειδοποιεί ότι οι γονείς δεν θα πρέπει να το κάνουν μόνοι τους, σε περίπτωση τοκετού στο σπίτι.

Η αγάπη των διδύμων είναι γνωστή.

Σε αυτή τη φωτό βλέπετε δυο άλλα δίδυμα που γεννήθηκαν στην Ισπανία με την ίδια μέθοδο και συνέχισαν να κρατιούνται για ώρα από το χέρι.
Πηγή: http://www.eyedoll.gr/

2 σχόλια:

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Γεια σου Ελένη και καλή Κυριακή...Διαβασα την ανάρτηση σου , είδα και το βίντεο...Τι τρυφερές στιγμές... Μπράβο για τη δημοσίευση σου και που έψαξες και το βρήκες

Eleni Di. είπε...

Γεια σου, δελφινάκι. Πάντα παρούσα και με τον καλό σου λόγο. Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου. Καλή Σαρακοστή.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου