ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ


Εδώ και μήνες αναρτήσαμε ένα βίντεο και πληροφορίες για την τέχνη των γκράφιτις, με την πρόταση να ασχοληθούν με αυτά σύλλογοι και σχολεία με οργανωμένες δραστηριότητες και κατόπιν συνεννοήσεως με τους δήμους (βλέπε ανάρτηση GRAFFITIS: ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ )

Με χαρά βλέπουμε σήμερα τον Δήμο Αργοστολίου να κάνει έκκληση σε γκραφιτάδες να διακοσμήσουν με καλαίσθητα γκράφιτις τις πλατείες. Θεωρούμε ότι μια τέτοια κίνηση, σε συνεννόηση με τον Δήμο, θα αναβαθμίσει το τσιμεντένιο τοπίο.

Μετά τις εικόνες ορισμένων γκράφιτις από το Αργοστόλι, ακολουθεί η ανακοίνωση του Δήμου.

 

ΔΗΜΟΣ : Ζητούνται graffitiστας για τις παιδικές χαρές


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝKEFALONIAPRESS.GR

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αργοστόλι 24/7/2012
ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Αρ. Πρωτ. 299
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Προς Μ.Μ.Ε
Λουκάς Νιφοράτος
Κοιν 1 .Δήμαρχο Κεφαλονιάς
Ταχ. Δ/νση: 21η Μαΐου 2.Αντ/χο Αργοστολίου
Αργοστόλι Τ.Κ. 28 100 3Αντ/χο κ. Σπυρίδων Ματιάτο
Πληρ.:Σίμων Παυλάτος 4. πρόεδρο του δημ. Συμβουλίου
Τηλέφωνο: 2671361037
Fax: 2671361037


Θέμα: Ανακοίνωση σχετικά με τις παιδικές χαρές και πρόσκληση για δημιουργία γκράφιτι.


Η Δημοτική Κοινότητα Αργοστολίου κάνει γνωστό στους κατοίκους του Αργοστολίου αλλά και γενικά σε όλους τους Κεφαλλονίτες ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η ανακαίνιση των παιδικών χαρών η οποίες ήταν όχι σε καλή κατάσταση.Αυτή η ανανέωση που έχει οικονομικό κόστος οφείλεται στις προσπάθειες της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου,στην κατανόηση του Δημάρχου μας Αλέξανδρου Παρίση ,στο Αντ/χο Αργοστολίου Κ. Σάββα Σαβαόγλου που υποστήριξε το έργο,στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ Νικόλαο Ανουσάκη ο οποίος εμπνεόμενος με ευαισθησίες και σαν αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Α που είναι, στήριξε την προσπάθεια αυτή και στον Αντ/χο καθαριότητας κ Σπυρίδων Ματιάτο που φροντίζει για τον καθαριότητα των χώρων αυτών. Ελπίζουμε να συνεχιστεί η προσπάθεια και να είναι οι παιδικές χαρές σε καλή χρήση και όλοι οι επισκέπτες να σεβασθούν τους χώρους αυτούς που είναι κυρίως για τους μικρούς μας κατοίκους.
Με την ευκαιρία αυτή κάνουμε γνωστό ότι οπουδήποτε μέσα στους χώρους των παιδικών χαρών υπάρχει τοίχος ο οποίος αυτή την στιγμή είναι γραμμένος με οτιδήποτε μηνύματα μπορούμε να φανταστούμε, αυτά να ζωγραφιστούν από φανατικούς λάτρεις των γκράφιτι με διάφορες εικόνες.
Για αυτό το λόγο ακριβώς καλούμε όσους θέλουν να δημιουργήσουν εικόνες σε αυτούς τους τοίχους των παιδικών χαρών να μας το δηλώσουν στο τηλέφωνο 2671361037 ώστε να δώσουμε πληροφορίες για την μέρα και την ώρα που θα γίνει η εκδήλωση ζωγραφικής γκράφιτι. Στο τέλος μεταξύ τους θα βαθμολογηθούν και θα δοθούν έπαινοι.
Ελπίζουμε στη συμμετοχή σας ώστε με τα γκράφιτι να προστατευτεί και να ομορφύνει ο χώρος.
Χρονικό όριο δηλώσεων συμμετοχής έως τις 3/8/2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πηγή: ιστολόγιο ΧΑΡΑΖΩ ΠΟΡΕΙΑ, ανάρτηση GRAFFITIS: ΤΕΧΝΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου