ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

 

 Ξεκινήσαμε με τις προειδοποιήσεις του πατέρα Ελπίδιου από την Αφρική, σχετικά με την κρίση που θα χτύπαγε την Ελλάδα και την προπαρασκευή των Ελλήνων για να την αντιμετωπίσουν (ανάρτηση ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ; ).

Συνεχίσαμε με απλές συμβουλές επιβίωσης κατά την περίοδο αυτή της οικονομικής κρίσης και έλλειψης τροφίμων, στην ανάρτηση ΑΠΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ όμως δεν αφορά μόνο την οικονομική κρίση ή εμπόλεμες καταστάσεις αλλά μπορεί να γίνει απρόβλεπτη αναγκαιότητα κάθε στιγμή της ζωής μας, όπως πχ. σε μια αναρρίχηση ή μια βόλτα στο βουνό  όπου χαθήκαμε και πρέπει να διανυκτερεύσουμε στην άγρια φύση ή ακόμα και σε ένα ταξίδι σε άγνωστο τόπο όπου χάσαμε τον προσανατολισμό μας κλπ.
Για τον λόγο αυτό θεωρούμε απαραίτητο να συμπληρώσουμε αυτόν τον τομέα με επιπλέον πληροφορίες περί ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ γενικά, σε κάθε κατάσταση, σε κάθε τόπο, όπου και να βρεθούμε και ό,τι και να μας τύχει.

Στο παρελθόν έχουμε δώσει προτάσεις για οδηγούς ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ στην ανάρτηση ΟΔΗΓΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ αλλά και στην ετικέτα ΕΠΙΒΙΩΣΗ όπου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για διαβίωση στην Φύση.

Τώρα, για να ολοκληρωθεί η τριλογία "ΕΠΙΒΙΩΣΗ" σε κάθε κρίσιμη κατάσταση, προτείνουμε επιπλέον ένα ιστολόγιο (χαίρομαι που υπάρχει) κυριολεκτικά γεμάτο με θέματα επιβίωσης το FUGAZI.GR . Το ίδιο χρήσιμο είναι και το πόρταλ του http://fugazigr.com/  ή fugazigr.freeforums.org αλλά και στο φέις-μπουκ η σελίδα του www.facebook.com/fugazi.gr όπου μπορείτε να συζητήσετε τα ανάλογα θέματα επιβίωσης και να πάρετε απαντήσεις σε τυχόν απορίες.

Στο ιστολόγιο θα δείτε τα εξής (όρεξη να 'χετε να διαβάζετε):

Ευρετήριο

Τα posts, είναι τοποθετημένα με χρονολογική σειρά από το παλαιότερο προς το νεότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου