ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΤΙ ΧΩΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΡΤΑΡΙ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ...


 

 

 Μία εκπληκτική συλλογή από 140 συρτάρια που μέσα τους χωράει ο κόσμος όλος, εκτίθεται στην Μονή Λαζαριστών, στην Θεσσαλονίκη, από 18-25 Μαΐου και ώρες λειτουργίας από 17.30-21.30 καθημερινά. Σαββατοκύριακο απόγευμα η έκθεση θα είναι ανοικτή τις ίδιες απογευματινές ώρες. Τα σχολεία μπορούν να την επισκέπτονται τα πρωινά κατόπιν συννενοήσεως. 

 


Το βιντεάκι όλων των δημιουργιών

Την εμπνευσμένη πρωτοβουλία για την πρόσκληση των καλλιτεχνών-μπλόγκερς αλλά και ιδιωτών ανέλαβε η κα. Ρένα Χριστοδούλου από το ιστολόγιο ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΡΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ και οι συμμετοχές και των 140 συρταριών βρίσκονται εδώ.

Είναι όλες τους εντυπωσιακές και η μία καλύτερη από την άλλη. Ενδεικτικά δείχνουμε μερικές, ώστε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.







 


 




 












Τα βήματα της κατασκευής του τέμπλου εδώ





  





  
  




  










  






Αυτά είναι λίγα μόνο από τα θαυμάσια που έχει να δείξει η έκθεση αυτή.
Δείτε την πρόσκληση από την κα. Ρένα Χριστοδούλου καθώς και όλες τις συμμετοχές εδώ.
Δείτε την προετοιμασία της έκθεσης στην Μονή Λαζαριστών εδώ

Το μόνο που μπορούμε να πούμε τελειώνοντας είναι ότι θεωρούμε την ιδέα αυτή φωτισμένη, διότι όχι μόνο ανακίνησε την δημιουργικότητα των ατόμων αυτών αλλά με σημείο εκκίνησης ένα παλιό και "άχρηστο" συρτάρι δημιούργησαν τα πάντα μέσα σ' αυτό.

Η φαντασία πήρε φόρα και έδωσε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Μία σωρεία ιδεών, καλλιτεχνικών τάσεων και χρωμάτων, όπου το κοινό και συνηθισμένο μετατρέπεται σε έργο τέχνης, σχημάτισαν έναν μοναδικό μικρόκοσμο μέσα σε ένα συρτάρι.

Συγχαρητήρια σε όλες τις συμμετοχές. Ελπίζουμε σε ακόμα περισσότερες παρόμοιες πρωτοβουλίες.

3 σχόλια:

Rena Christodoulou είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!!!
ΓΡΑΨΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ !!!!!!!!!!
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!

giasmin είπε...

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ.

Eleni Di. είπε...

Κα. Ρένα, εντολή εξετελέσθη. Πρόσθεσα τις λεπτομέρειες για τα ωράρια και το πέρασα στο facebook. Γιασμίν σε ευχαριστώ για τα θερμά σου λόγια. Εύχομαι και εγώ κάποτε να σας γνωρίσω.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου