ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Εδώ και χρόνια προσπαθώ να ασχοληθώ με την ζωγραφική αλλά δεν πέτυχε.

Οι αποστάσεις δεν με βοηθούσαν, τα βιβλία αυτοδιδασκαλίας δεν με βόλευαν αφού έπρεπε να κάνω εγώ τον δάσκαλο και τον διορθωτή στον εαυτό μου και τελικά...το άφησα.




Ωστόσο, βρήκα τελευταία το ιστολόγιο της Μαριέλας Κωνσταντινίδου, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, γνωστής ζωγράφου με πάμπολλες εκθέσεις και με την συγγραφή ή εικονογράφιση πληθώρας βιβλίων για την ζωγραφική. Στο ιστολόγιο αυτό η Μαριέλα παραδίδει on-line μαθήματα ζωγραφικής και περιέχει όλη την σχετική πληροφόρηση μαθημάτων και σεμιναρίων αλλά και ενδεικτικές εικόνες από τα έργα μαθητών της και δικά της

Το ιστολόγιο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον, όσο και η κουβέντα μαζί της μέσω ηλ. ταχυδρομείου.

Η σειρά μαθημάτων που παρουσιάζει είναι απλή, κατανοητή και εύχρηστη ώστε να μπορεί ο καθένας να μάθει εύκολα όλες τις γνωστές τεχνοτροπίες από τα διαδικτυακά μαθήματα της Μαριέλας, διορθωμένα από την ίδια.
 

Είναι σαν να έχουμε μια δασκάλα στο σπίτι μας, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούμε καθόλου.
Η ίδια είναι εξαιρετικά ευέλικτη στις προσφορές των μαθημάτων, στην σειρά που θα ακολουθήσει ο καθένας ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες του αλλά και το πότε και πώς θα τα πραγματοποιήσει. Τα τρία πρώτα μαθήματα, μάλιστα, είναι δωρεάν και δοκιμαστικά. Τα παίρνετε, τα δοκιμάζετε και αν σας αρέσει συνεχίζετε. Που είναι μάλλον απίθανο να μην συνεχίσετε.
Εντυπωσιάστηκα με όσα έμαθα γι' αυτό και σας τα παρουσιάζω, ώστε να ωφεληθείτε από αυτή την προσφορά όσοι και όσες θα θέλατε να ασχοληθείτε με την ζωγραφική σε πιο εύκολο και εύχρηστο επίπεδο, ώστε ούτε η δουλειά σας να επηρεαστεί ούτε και να υπερβείτε τον ελεύθερο χρόνο σας. Όσο μπορεί ο καθένας και ό,τι μπορεί κάνει.

Και μία πρόσκληση από την ζωγράφο


Από το δεύτερο ιστολόγιο της Μαριέλας Κωνσταντινίδου, http://marielartwork.blogspot.gr/

Ένα σύντομο βιογραφικό της εδώ








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η σελιδα σας ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μπραβο σας πραγματικα πανεμορφη εαν θελετε δειτε λιγο κι αυτες εδω τισ σελιδες μπορει να σας αρεσουν


http://nea-ellas.blogspot.gr/2011/03/blog-post_3507.html


http://todasostisagapis9.blogspot.gr/



http://elada-love-forever.blogspot.gr/


http://eikonokosmos.blogspot.gr/



http://odikosouxoros.blogspot.gr/



http://enasdikosmoukosmos.blogspot.gr/


http://foteinos-logos.blogspot.gr/

Eleni Di. είπε...

Ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας και τις προτάσεις ιστοσελίδων. Με πολύ ευχαρίστηση θα τις κοιτάξω. Με ενδιαφέρει κάθε τι που βοηθάει τον εμπλουτισμό του υλικού μου. Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου