ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ



Οι αμερικάνικες ταινίες που υπονοούν μία παγκόσμια καταστροφή, η οποία όμως τελευταία στιγμή αποτρέπεται ή τελικά κάποιοι λίγοι, ορισμένοι (οι εκλεκτοί; οι Αμερικανοί;) σώζονται, σημειώνουν αύξηση τα τελευταία χρόνια και σπάνε ταμεία.


Οι ταινίες αυτές δείχνουν ότι μέσα στην παγκόσμια συνείδηση της Ανθρωπότητας, υπάρχει η ιδέα μιας επερχόμενης καταστροφής.
Η ιδέα αυτή δεν ξεκίνησε τυχαία.
Καθώς τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι εμπλέκονται και ψάχνουν το μυστηριώδες, το υπερφυσικό, το μαγικό, ανάλογες ταινίες παράγονται.

 
 
Οι ταινίες όμως που περιγράφουν μια επερχόμενη καταστροφή, βασίζονται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. Ακόμα ένα βιβλίο της Βίβλου το οποίο ψάχνουν οι πάντες, από μάγους έως σκηνοθέτες για να βρουν τα κρυμμένα μυστικά.
 
 
Εάν σας αρέσουν οι ταινίες για το τέλος του κόσμου, τότε ίσως να σας ενδιαφέρει και αυτό που θα δείτε στην συνέχεια. Ψάξτε το, αν θέλετε, και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου