ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ


 
Εικόνα του Αγίου Γεωργίου μυρόβλησε την Δευτέρα του Πάσχα στην Κύπρο.
Για να διευκρινιστεί το φαινόμενο αυτό έγινε έρευνα από εμπειρογνώμονες,
οι οποίοι παρ' όλα αυτά δεν βρήκαν φυσικά αίτια στο γεγονός αυτό.
Ξαφνικά και ανεξήγητα όμως, βάρυνε και η εικόνα, όπως θα διαβάσετε στο κείμενο που ακολουθεί.
 

166-ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!! ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΜΥΡΟ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΠΟ ΧΘΕΣ, ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΤΟ ΜΥΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ


(ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ)!!

Οι πιστοί στο χωριό Καμπί του Φαρμακά είδαν χθες την εικόνα του Αγίου Γεωργίου να αναβλύζει μύρο και όπως ήταν επόμενο αναστατώθηκαν. Σήμερα το πρωί οι καμπάνες του χωριού κτυπούσαν από τις 06.00.

Πρόκειται για εικόνα του 15ου αιώνα, ξεχωριστής αγιογραφικής αξίας, που απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και βρίσκεται στην Εκκλησία της κοινότητας, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο. Σήμερα μάλιστα στην εκκλησία υπάρχει ολοήμερη λειτουργία για τους πιστούς, για να τιμήσουν τον Άγιο Γεώργιο.

Ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαΐας, ανέφερε μετά το τέλος της χθεσινής Λιτανείας, ότι ένας από τους πιστούς διαπίστωσε πως από το χιτώνα του Αγίου ανέβλυζε ένα παχύρρευστο υγρό, το οποίο ευωδίαζε και το οποίο αναμίχθηκε με το βερνίκι της εικόνας, που συντηρήθηκε πριν από 12 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Μητροπολίτη, η συγκεκριμένη εικόνα ήταν

υπερβολικά βαριά, και για τη μεταφορά της κατά τη λιτανεία

χρειάστηκαν έξι άνδρες, κάτι που δεν είχε γίνει ποτέ στο

παρελθόν.

Στο ναό σήμερα έσπευσε και ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, μαζί με εμπειρογνώμονες, οι οποίοι εξέτασαν την εικόνα και εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίζουν φυσικά αίτια για το φαινόμενο αυτό.

Το χωριό Καμπί του Φαρμακά είναι ιστορικό, βρίσκεται στην επαρχία Λευκωσίας στην Πιστιλιά. Στην απογραφή του 2001 είχε 104 μόνιμους κατοίκους.



Πηγή:
Ixnica

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου