ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΕΣΤΙΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΣΟΥ


Αν αρχικά δεν πετύχεις...
προσπάθησε,
προσπάθησε,
ξανά.


"Έπεσες παιδί μου; Σήκω!
Ξαναέπεσες; Ξανασήκω!
Και συνέχισε μέχρι το τέλος να σε βρει
ή στην πτώση ή στην άνοδο".
(Πατερικό απόφθεγμα)

Η παραπάνω φράση σημαίνει πως, εάν τα παρατήσουμε, τότε μόνο χάνουμε και όχι σε κάθε πέσιμο ή αποτυχία.
Μάχες χάνουμε πολλές. Όταν όμως συνεχίζουμε την προσπάθεια, τον πόλεμο θα τον κερδίσουμε εμείς. Η ίδια η ζωή θα μας τα φέρει τα πράγματα με το μέρος μας και θα μας αναδείξει νικητές. Χωρίς απογοήτευση λοιπόν συνεχίζουμε τον αγώνα της κάθε μέρας, ακόμα και αν το μέλλον φαντάζει σκοτεινό και όλα στρέφονται εναντίον μας.
Με αισιοδοξία και συνεχή προσπάθεια, με το βλέμμα στραμμένο μπροστά και όχι πίσω, εγκαταλείπουμε τα λάθη και τις δυσκολίες του παρελθόντος και εστιάζουμε προσοχή και προσπάθεια, με πίστη και επιμονή, στα οράματά μας.
Στα όποια οράματα έχει η κάθε ηλικία, είτε ως παιδιά, νέοι, ενήλικες, τρίτη ηλικία...ο αγώνας είναι ο ίδιος και αέναος.
Αυτό κάνει την ζωή ενδιαφέρουσα και εμάς καλύτερους, ωριμότερους και πιο έμπειρους. Γι' αυτό και αξίζει τον κόπο.

4 σχόλια:

Elena είπε...

Υπέροχη ανάρτηση Ελενάκι μου! Χρόνια πολλά κούκλα μου, να'σαι γερή, ευτυχισμένη και να'χεις πάντα στην ζωή σου ότι καλύτερο! Πολλά φιλιά!

Eleni Di. είπε...

Χρόνια πολλά και σε σένα Ελενάκι μου. Σε σκεφτόμουν σήμερα και ήθελα να σου ευχηθώ αλλά με πρόλαβες. Νομίζω είσαι Θεσ/κη, στην έκθεση με τα συρτάρια; Πώς πάτε; Θα ήθελα να μάθω νέα σας. Έχεις βάλει πολύ ωραίες αναρτήσεις στο μπλογκ σου. Και η ανάρτηση για τους αγίους μας, περιεκτική. Και πάλι χρόνια σου πολλά και καλύ επιτυχία στις δημιουργίες σου.

Elena είπε...

Ελενάκι μου σ'ευχαριστώ πολύ για τις υπέροχες ευχές σου!! Εύχομαι και για σένα πάντα τα καλύτερα και όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν! Βεβαίως και να πάρεις την ανάρτηση...θα χαρώ πολύ να την δω στο blog σου! Όχι κούκλα μου δεν πήρα μέρος εγώ στην έκθεση, γιατί μένω Αθήνα! Πολλά φιλάκια!

Eleni Di. είπε...

Να' σαι καλά, Έλενα, με τέτοια θέρμη στην καρδιά που μας ζεσταίνει. Πάντα με τον καλό τον λόγο. Ευχαριστώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου