ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΜΟΝΑΞΙΑ

ΠΕΣ ΤΟΜ’ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ



Από καιρό ήθελα να αναρτήσω κάτι σχετικά με το βαρύ θέμα της μοναξιάς. Όλος ο κόσμος, όταν η μοναξιά έρχεται να τον αγγίξει, υποφέρει από το αδυσώπητο άγγιγμά της, ή να πω καλύτερα από το φαρμακερό δάγκωμά της;


Γι' αυτό και λίγα χρόνια πριν, προσεγγίζοντας θέματα-σταθμούς για τους νέους γυμνασίου και λυκείου, στα πλαίσια ενοριακών προγραμμάτων για τις ηλικίες αυτές, με τίτλο ΠΕΣ ΤΟ Μ' ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ, έγινε μία ανάλυση αυτών των θεμάτων, μεταξύ των οποίων και της μοναξιάς, μέσα από τα τραγούδια που συνηθίζουν να ακούνε οι νέοι.

Γιατί αυτή χτυπάει ήδη από την παιδική ηλικία και συνεχίζει αδυσώπητα όσο προχωράει η ζωή, μέχρι την στιγμή που θα σκεφθείς να την αντιμετωπίσεις και να την κάνεις φίλη σου. Πώς;


Με το δεξί βελάκι στα δεξιά του pdf βρείτε το τρίτο τραγούδι όπου αναλύεται διεξοδικά το Θέμα: ΜΟΝΑΞΙΑ. Τα τραγούδια υπάρχουν στο αριστερό περιθώριο του ιστολογίου αυτού. Θα τα βρείτε πηγαίνοντας προς τα κάτω. Η ΜΟΝΑΞΙΑ αναλύεται μέσα από τον ΓΡΙΦΟ των STAVENTO.


ΠΕΣ ΤΟ Μ' ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου