ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

ΔΡΟΣΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ(Οδηγίες για το πώς φτιάχνουμε πατάκι, στο ιστολόγιο ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΑΚΙΑ,
στην ανάρτηση ΕΔΩ)

 Μόλις γνώρισα την Ελένη από το ιστολόγιο HELENSFREETIME και εντυπωσιάστηκα από τις ωραίες αναρτήσεις. Δίνουν μία νότα φρεσκάδας στο καλοκαίρι και ζεστασιά στον χειμώνα. Συν την ανακύκλωση που όπως βλέπετε κάνουμε. Σας παρουσιάζω τις αγαπημένες μου. Ελένη, καλώς ήλθες στην παρέα.

2 σχόλια:

Epi Trimi είπε...

Πολύ ωραίες ιδέες. Μπράβο! Επισκεφτείτε το mpixlimpidiakaikosmhmata.blogspot.com εκεί θα βρείτε όμορφες προτάσεις που ίσως σας φανούν χρήσιμες. Αν μάλιστα γίνεται φίλοι του blog θα είναι μεγάλη μου χαρά.

Eleni Di. είπε...

Καλώς ήλθες, Epi Trimi! Ενδιαφέρον το ιστολόγιό σου. Την προσοχή μου τράβηξε η λίστα με συνδέσμους από σάιτ προσφορών, στο δεξί περιθώριο του ιστολογίου σου, με τίτλο ΖΩ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. Αυτό μας χρειάζεται σήμερα. Πολύ καλή δουλειά και σε ευχαριστούμε καλή μας φίλη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου