ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΚΗΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ, ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ

Επειδή πολλοί ζουν και ασφυκτιούν στην πόλη και επειδή πλέον πολλοί επιχειρούν να καλλιεργήσουν μόνοι τους ό,τι μπορούν, θα ήθελα να δείτε στο μπλογκ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ, στην ανάρτηση  Ας γίνουμε μικροί αγρότες όπου θα βρείτε λεπτομερείς οδηγίες για εύκολη και συμμαζεμένη κατασκευή παρτεριού που χωράει σε βεράντα, ταράτσα ακόμα και μικρή τσιμεντοστρωμένη αυλή.

Καθώς υπάρχει ακόμα περιθώριο για να φυτέψουμε κάτι, έστω και καθηστερημένα, αποφάσισα να βάλω ΄τώρα αυτή την υπέροχη ανάρτηση από το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ (νωρίτερα δεν ήθελα να την αναρτήσω λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού) ώστε να προλάβουμε τα τελευταία φυτέματα.

Πρόκειται για τις καλύτερες οδηγίες που έχω δει από ερασιτέχνη. Ξεκάθαρες και καθόλου πολύπλοκες.

Απολαύστε κάποιες ενδεικτικές εικόνες αλλά και το αποτέλεσμα:

Ας γίνουμε μικροί αγρότες








 Λεπτομερείς οδηγίες κατασκευής καθώς και περισσότερες εικόνες θα βρείτε όπως είπαμε στην ανάρτηση  Ας γίνουμε μικροί αγρότες

Δείτε τώρα και τα υπέροχα αποτελέσματα στην επόμενη ανάρτηση που ακολουθεί για την παραγωγή των προϊόντων:

Το πείραμα παρτέρι στην ταράτσα, στέφθηκε με επιτυχία


 
Και, όπως μας λέει η Σοφία στο ιστολόγιό της, το ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑ :
Δοκιμάστε το, ακόμα και τώρα δεν είναι καθόλου αργά. Γεμίστε τις ταράτσες και τα μπαλκόνια με κηπευτικά και κάντε τη δική σας μικρή παραγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου