ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

"Σ' ΑΓΑΠΩ!"

 

Κάποιο Καλοκαίρι ένα κοριτσάκι σκέφθηκε να πάρει το κινητό της μαμάς του και να στείλει ένα μήνυμα στους θείους και τις ξαδέλφες της.
Έγραψε το μήνυμα αλλά μπερδεύτηκε στην "Αποστολή" και αυτό στάλθηκε σε όλα τα τηλέφωνα της μνήμης του κινητού.
Φίλοι, συγγενείς, συνεργάτες και διάφοροι γνωστοί και άγνωστοι έλαβαν τότε ένα απλό αλλά πολύτιμο μήνυμα: "Σ΄ ΑΓΑΠΩ!"


Η μητέρα της μικρής δεν κατάλαβε γιατί ξαφνικά έγινε ο χαμός στο κινητό της. Κάποιοι, ενοχλημένοι από τον άγνωστο που τους έκανε πλάκα, πήραν και ζήτησαν να μην τους ξαναενοχλήσει. Άλλοι, ξαφνιασμένοι, ξέροντας από πού προερχόταν το μήνυμα, αναρωτιόνταν για ποιο λόγο το έλαβαν ενώ ορισμένοι έβαζαν διάφορα στο μυαλό τους.

Υπήρξαν όμως και άτομα από το παρελθόν, καλοί και πολύτιμοι φίλοι που όμως είχαν χαθεί μεταξύ τους και συγκινημένοι τηλεφώνησαν. Για πολύ καιρό αμελούσαν να κάνουν αυτό το τηλεφώνημα, παρ' όλο που σκέφτονταν αδιάκοπα την οικογένεια της μικρής με την οποία είχαν συνδεθεί για καιρό. Δύο μικρές λέξεις, οι πιο πολύτιμες όμως, τους ξύπνησαν από τον λήθαργο της απομάκρυνσης.


 
 

Τελικά, όλοι χρειαζόμαστε αυτό το "Σ' ΑΓΑΠΩ!". Για να συνεχίσουμε να αγαπιόμαστε και να μην χαθούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου