ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

 
Η Τέχνη μας εξυψώνει. Και η δημιουργία μας βγάζει από το τέλμα των χαλεπών καιρών που ζούμε τελευταία. Όποιος έχει την έμπνευση να δημιουργεί κάτι, οτιδήποτε είναι στις δυνατότητες και τα χαρίσματά του, αυτός μεταδίδει πνοή ζωής και δημιουργίας.
Η Τέχνη μπορεί να βγάλει από το τέλμα της αδράνειας και της απελπισίας την Ανθρωπότητα και να δημιουργήσει Πολιτισμό.
Δεν είναι υπερβολή όλα αυτά. Όλοι οι μεγάλοι πολιτισμοί από την Τέχνη ξεκίνησαν. Και η απαρχή της Τέχνης ήταν αυτές οι μικρές απλές και εμπνευσμένες δημιουργίες.
Η Τέχνη μας βγάζει από το τέλμα της φθοράς, δημιουργώντας έργα αθάνατα που παραμένουν και μετά από μας και συνεχίζουν στον χρόνο.
 
Γι' αυτό όταν συναντώ θαυμάσια δημιουργήματα στο διαδίκτυο, δεν μπορώ παρά να αναρτήσω φωτογραφίες με συνδέσμους για να τα γνωρίσετε και εσείς. Γιατί δεν πρέπει να περνάνε απαρατήρητα. Όσο γνωρίζω και άλλα, τόσο θα αναρτώ και κάτι καινούριο.
 
Κοιτάξτε λοιπόν τις δημιουργίες της Κωνσταντίνας και θαυμάστε τες στο ιστολόγιό της, το

A little something made by me... Κάτι δικό μου

 


 
 
 
 
 
 
 
 
Και εύχομαι τόσο ωραία πράγματα να συνεχίσουν να υπάρχουν.
 
Και εις ανώτερα, Κωνσταντίνα!

6 σχόλια:

Momma's daily life είπε...

Καλημέρα!!
ειναι πραγματικα κομψοτεχνήματα!!
Σε ευχαριστούμε που μας γνωρίζεις τόσο ωραίες κατασκευές και μπλογκς!

Eleni Di. είπε...

Καλώς ήλθες από δω, ω Μάχη! Μην ανησυχείς και ετοιμάζω ανάρτηση και για το δικό σου μπλογκ. Βρήκα πολλά και εξαίσια και ... θα 'ρθει και η σειρά σου! Θα χαρώ να σε ξανακούσω.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ είπε...

Έχεις δίκιο. Παρακολουθώ την Κωσταντίνα και κάνει υπέροχα πράγματα. Πραγματική καλλιτέχνιδα.

Eleni Di. είπε...

Και εσύ, Κατερινάκι, θαυμάσια πράγματα κάνεις. Συμφωνώ απόλυτα και για την Κωνσταντίνα. Και το σημαντικότερο απ' όλα είναι να είναι κανείς καλλιτέχνης στο είδος του αλλά να μην το πάρει πάνω του. Να δημιουργεί με απλότητα. Σας ευχαριστούμε και τις δύο για ό,τι φτιάχνετε.

Konstantina Chryssanthopoulou είπε...

Βλέπω σήμερα την ανάρτησή σου και ξαφνιάζομαι. Χαίρομαι που σου αρέσουν οι χειροτεχνίες μου. Πράγματι είναι ο απλός ο πηλός του βιβλιοπωλείου. Δεν είναι ούτε ιδιαίτερα ακριβό ούτε δύσκολο στην επεξεργασία του.
Να είσαι καλά και καλή συνέχεια με το μπλογκ σου.

Eleni Di. είπε...

Κωνσταντίνα, μου κάνει εντύπωση η μετριοπάθειά σου (καλό είναι αυτό, βέβαια!). Αλλά, έχεις αντιληφθεί τι έργα έχεις φτιάξει;
Καλή συνέχεια με ό,τι ασχολείσαι και καλή επιτυχία με τα έργα σου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου