ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΥΘΟΥΝ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ


 
Διαβάζοντας για 40 ημέρες την Μικρή Παράκληση της Παναγίας, ή αλλιώς τον Μικρό Παρακλητικό Κανόνα, θα δείτε αλλαγές μεγάλες στο σπίτι και την οικογένεια.
Καυγάδες να καταπαύουν, παιδιά να αλλάζουν, τα πράγματα να ηρεμούν, τις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας να καλυτερεύουν, πρόοδος να έρχεται στην εργασία ή το σχολείο αλλά και την προσωπική ζωή του καθενός, προβλήματα να ελλατώνονται και λύσεις να αναδύονται.

Επίσης, τα κάθε είδους ψυχικά προβλήματα ελαττώνονται γιατί η ψυχή γαληνεύει, ο πόνος γίνεται λιγότερο οδυνηρός, ενώς πλήθος ανθρώπων έχουν δει και θαύματα με την παρέμβαση της Παναγίας.
 
Απλά δοκιμάστε το. Κρατάει μόνο 15 λεπτά η ανάγνωσή του.
Βρείτε τον σε ένα εκκλησιάστικό βιβλίο που θα έχετε ή θα αγοράσετε από τα χριστιανικά ή και τα άλλα βιβλιοπωλεία, ή μπορείτε ακόμα να τον ακούτε από τα βίντεο του διαδικτύου.
 
Θα είναι η αρχή της αλλαγής και του θαύματος στην ζωή σας.
Τόσο απλά και εύκολα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρα πολύ ωφέλιμη η ανάρτηση αυτή. Σας ευχαριστώ πολύ...Με τόσα που περνάμε προσωπικά και εθνικά (ακόμα και παγκόσμια) η ανάρτηση αυτη είναι ΒΑΛΣΑΜΟ. Χριστός Ανέστη, η Παναγία ας σκέπει ολο το κόσμο και καθεναν προσωπικά.

Eleni Di. είπε...

Αληθώς Ανέστη και σε σας. Πράγματι ωφέλιμη η ανάρτηση αυτή. Η Παναγία μας βοήθεια μας, σε όλον τον Ελληνισμό αλλά και σε όλη την Ανθρωπότητα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου