ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

parousiasi-internet-landscp
 
 
Λίγη βοήθεια στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ και την φιλότιμη προσπάθεια του πατέρα Αντώνιου, πιάνει πάντα τόπο. Η Βίβλος αυτή είναι ένα καλό δώρο για τα Χριστούγεννα.

Πρόκειται για μια προσωπική έκκληση για συμπαράσταση προς τον πατέρα Αντώνιο και τα παιδιά του και δεν έχει σχέση με τις υπόλοιπες δραστηριότητες της ΚΙΒΩΤΟΥ (προς αποφυγήν παρεξηγήσεων). Απλά, καθώς οι περισσότεροι είμαστε μακριά και λεφτά δεν υπάρχουν, ένας τρόπος να συνεισφέρουμε και να ωφεληθούμε και εμείς και τα παιδιά μας, είναι αυτός.
 
 Όπως θα δείτε από τις ενδεικτικές φωτογραφίες και τα βίντεο παρακάτω, αλλά και το σάιτ της ΚΙΒΩΤΟΥ, ο πατήρ Αντώνιος φροντίζει το έργο του να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο για τα παιδιά αυτά αλλά και τις άγαμες ή άστεγες μητέρες που βρίσκουν καταφυγή στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 
 
Τόσο όμορφα τα σπίτια μας, όσο οι αίθουσες για τα παιδιά, δύσκολα θα μπορούσαν να είναι.
 Όσον αφορά ανάλογα ιδρύματα, μόνο κάποιος που δίνει όλο του το είναι στο καθήκον του, θα μπορούσε να κάνει έναν τέτοιο τόπο τόσο υπέροχο.
 
 
 
 
 
 



 
alt

Κοιτάξτε εδώ στις φωτογραφίες του σάιτ της ΚΙΒΩΤΟΥ για του λόγου το αληθές. Δείτε τα εγκαίνια του 4ου ορόφου, το Νηπιαγωγείο, τον ξενώνα, τις κατασκηνώσεις και όλα τα άλλα. Θα δείτε εκπληκτική δουλειά, ευτυχισμένα παιδιά και, αν κοιτάξετε προσεκτικά τις φωτογραφίες και τα βίντεο, θα διακρίνετε και την αγάπη που έχουν τα παιδιά στον πατέρα Αντώνιο. 



 

 
 

 
 


Περισσότερα βίντεο εδώ.

 Και η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, για προσφορές αγάπης εδώ.

Προσοχή, στην ανακοίνωση θα διαβάσετε ότι δεν χτυπάνε ποτέ την πόρτα για εισφορές. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, η ΚΙΒΩΤΟΣ δεν έχει ανάμιξη.


ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ, ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΕ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου