ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ;


Έχει γίνει πολύς λόγος για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και πολλοί θα αναρωτιόνται προς τι αυτή η φασαρία. Ένα βίντεο που μόλις συνάντησα τυχαία στο διαδίκτυο στην παρακάτω ανάρτηση δείχνει πολύ ξεκάθαρα - ίσως με λίγη δόση υπερβολής, ίσως και όχι - πού θα μας οδηγήσει η κάρτα σιγά-σιγά. Αυτό που συμβαίνει στο τέλος είναι το περιβόητο ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης το οποίο η Εκκλησία πολεμάει με κάθε τρόπο να μην γίνει και προειδοποιεί αναλόγως.

‘Smart Card’ (2005) : Η ζωή σου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (video)

 
Η ταινία μικρού μήκους Smart Card (Έξυπνη Κάρτα) του JamesOxford, είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που δείχνει πόσο φρικτή μπορεί να γίνει η καθημερινή ζωή μας από την εξάρτησή μας από τη σύγχρονη τεχνολογία, όπου κάθε συναλλαγή και επικοινωνία γίνεται πλέον μέσω ενός συστήματος, της Έξυπνης Κάρτας.
 
 
Ένα τρομακτικό μέλλον εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας.Ένα μέλλον όπου ο άνθρωπος είναι σκλάβος της τεχνολογίας, φακελωμένος και έρμαιο σε «ανθρωποειδή» ...

Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του James Oxford που παρουσιάστηκε στο 2ο ετήσιο φεστιβάλ οπτικοακουστικών μέσων Hatch στην Bozeman της Mοντάνα των ΗΠΑ, τον Οκτώβριο του 2005.

Δείτε την:
 


 
Βίντεο και υπότιτλοι στα ελληνικά από: http://www.youtube.com/channel/UCqhTBFwzNfTL7y0jJu714fw


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου