ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2012

ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
Ευχάριστες δημιουργίες με την κυρα-Σαρακοστή. Βλέπετε την κάρτα-σπίτι της κυρα-Σαρακοστής. Ακολουθούν οι οδηγίες για την κάρτα καθώς και για μία ακόμα χειροτεχνία τοίχου, "η κυρά-Σαρακοστή και τα σακουλάκια της" .


 

Η κυρα-Σαρακοστή σε δύο τύπους:
Α. κάρτα
Μια ασυνήθιστη κάρτα-σπιτάκι


ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ, Η ΚΥΡΑ-ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ


Β. Χαρτόνι για τον τοίχο της κουζίνας


Η χειροτεχνία αυτή είναι εύκολη και γίνεται με χαρτόνια δύο ή τριών χρωμάτων. Ας δούμε πώς;Η ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ


Η εκδοχή της Ματίνας για την Κυρά-Σαρακοστή, στο μπλογκ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ στην ανάρτηση αυτή:
http://prosxolikesdimiourgiesmatinas.blogspot.com/2011/03/blog-post_17.html

2 σχόλια:

giasmin είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ.ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΚΥΡΑ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΜΟΥ.ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ.

Eleni Di. είπε...

Καλώς ήλθες, Γιασμίν, και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Είδα το μπλογκ σου με τις χειροτεχνίες. Όπως σου σχολίασα, είναι ζηλευτό και λαμπερό. Μας δίνεις ιδέες όχι μόνο για χειροτεχνίες αλλά και για γκάτζετ. Θα τα ξαναπούμε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου