ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Μέσα στα σχέδια του Θεού δεν είναι η μοναξιά...

ούτε η ζωή χωρίς φίλους...

Ελάτε μαζί μας στον κόσμο του ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ για να βαδίσουμε μαζί, να χαρούμε μαζί και να αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα δύσκολα. Με έναν άλλο τρόπο σκέψης, σε μια άλλη διάσταση για να ζήσουμε το θαύμα.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΕΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ

μια εικονα χιλιες λεξεις


Αν κάθε δράση προκαλεί μία αντίδραση, με βάση πάντα τον νόμο της Φυσικής, τότε τι κοινωνική αντίδραση μπορεί να ξεσηκώσει η "δράση" αυτού του νέου που, μπροστά στα ματ, με σταθερό βλέμμα, προτάσει ένα λουλούδι;
Παράδειγμα για όλους μας, από ένα παιδί που είχε το θάρρος να αντιδράσει διαφορετικά, κάνοντας την δική του δράση/αντίδραση πρότυπο για όλους μας και ειδικά για τους νέους που νομίζουν ότι το να τα σπάζεις, να διαλύεις και να καταστρέφεις φέρνει αποτέλεσμα. 

Την φωτογραφία και το σχόλιο που ακολουθεί την βρήκα σε ένα νέο, καταπληκτικό ιστολόγιο http://logiaapla.blogspot.com όπου ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ αγγίζει την καθημερινή πραγματικότητα και την ομορφαίνει. Συνδεθείτε μαζί του για να διαβάσετε περισσότερα. Αξίζει τον κόπο.
Ακολουθεί το σχόλιο όπως το βρήκαμε:

Μια σπάνια φωτογραφία από τις διαδηλώσεις
στο κέντρο της Αθήνας,
κάνει τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου.
μια εικονα χιλιες λεξεις

Ένας νέος προσφέρει λουλούδια στις παρατεταγμένες δυνάμεις της αστυνομίας, κρατώντας στο χέρι του
-όχι πέτρα- αλλά την κιθάρα του,
αναφέρει το σχόλιο του χρήστη @RegularGrrrl,
που την ανέβασε στο Twitter.
Είναι μια εικόνα που έρχεται σε αντίθεση με τις δεκάδες εικόνες καταστροφής της πρωτεύουσας που κάνουν τον γύρο των ελληνικών και ξένων μέσων ολόκληρη την εβδομάδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου